2013 Nele Mennes 28 april

We hebben weer een pracht concert aangeboden gekregen van een jonge muzikante die zeer getalenteerd is, Nele Mennes. Nele gaat op zondag 28 april haar voorstelling Naakt bij ons laten horen.

In Naakt geeft theatermaker en zangeres Nele Mennes zich bloot. Figuurlijk dan. Met haar eigen Vlaamse liedjes en poëtische hertalingen van Brel schept ze een sfeer waar het prettig toeven is. Een ontwapenend programma vol krachtige songs waarin je wordt meegezogen, bij weg droomt én wordt verrast. Intiem en humoristisch; en zichzelf smaakvol begeleid.
Ook zal Nele op dit concert het lied “Flirting” van Hans zingen onder zijn begeleiding. Het is gecomponeerd op een tekst van Angela.

Trek uw beste kleren aan, kom luisteren en geniet!

Korte biografie:
Nele Mennes (Antwerpen, 1982) is theatermaker, zangeres en actrice.
Ze studeerde af aan het conservatorium Rotterdam in de richting muziektheater en speelde in voorstellingen als In de blonde engel, Ons moeke was een schoon madam, Manquement en Borsten en Basilicum. Tevens was zij te zien in de TV-serie Café de liefde.

Hier de link naar mijn you-tube-filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=nkqVBGi3_oc
Komend seizoen speelt Nele naast haar eigen liedjesprogramma Naakt in Bakker Wiebel, een swingende bakmusical voor kinderen.
Meer info op www.nelemennes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.