2012 Kerstconcert 16 december


De pepernoten liggen al in de winkel, en wij zijn al met de Kerst bezig. We hebben een pracht concert aangeboden gekregen met jonge muzikanten die zeer getalenteerd zijn, Cyrill Ibrahim en Jet van Helbergen.  Zij komen een heel gevarieerd KerstConcert geven bij ons thuis. In bijgaand pdf lees je meer over hun carrière.

Cyrill en Hans zijn in hetzelfde jaar begonnen aan hun studie aan het conservatorium. We vonden elkaar in goede gesprekken. Met Jet van Helbergen heeft Hans samengewerkt aan een ‘een minuut’ compositie voor twee sopranen ihkv de “Yo-Opera” dagen in Utrecht in 2007.Kerst Programma v. Helbergen en Ibrahm(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.