2017 zondag 12 november Oleg Lysenko op bayan

Bijzonder trots zijn wij op dit concert. Oleg speelt de sterren van de hemel op de bayan, een Russisch instrument, de bandoneon en de accordeon. Oleg heeft o.a. gespeeld met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, trad op in de Spiegelzaal van het Concertgebouw voor de AVRO op radio 4 en bij het VPRO televisieprogramma Vrije Geluiden (kijk hier om het terug te zien). Recent trad hij onder meer op met schrijver en beeldend kunstenaar Armando. En nu speelt hij solo bij ons in de huiskamer! Meer informatie over Oleg op zijn website.

Wil je dit bijzonder concert bijwonen? Stuur ons een berichtje en we zetten je op de lijst (info at hansenangela punt nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.