2016 Tango met Quinteto Connora

img_7007Op 22 mei hadden we een groots concert – letterlijk en figuurlijk. Tot nu toe was het de grootste formatie (6 personen en 1 danseres) die we hier in  Bavel hebben gehad. Er was meer publiek dan we op hadden gerekend. En muzikaal  was het een middag vol emotie.

Quinteto Connora hebben ons verwend met Artgentijnse tango in verschillende stijlen en van verschillende tijdperken. Hans heeft een nummer voor ze geschreven, ‘Milonga Aprilio’, deze kan je hier terughoren:

Voor ons was deze middag weer een bevestiging van waarom we deze huisconcerten organiseren. In deze setting is de beleving van muziek heel intens, en je maakt ook contact met de muzikanten. We gaan er dus nog even mee door :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.