2016 Kim van den Heuvel en Frank Antens

We hebben in 2016 al weer drie concerten gereed staan, waarvan de eerste een lang gekoesterde wens. Kim van den Heuvel (mede-student van Hans) speelt fluit op een eigentijdse manier – dwars door alle disciplines heen. Je komt ze dus tegen bij kamermuziekensembles, musical producties, harmonie-orkesten, begeleidingsorkesten en symfonieorkesten. Zij komt bij ons optreden samen met Frank Antens op piano. Frank is al even veelzijdig als Kim, en speelt zowel in de klassiek als in de popmuziek mee. Kijk op http://www.frankantens.nl/over-frank/ voor een indruk.

Samen spelen ze van Bach tot Gershwin en nemen ze Händel en Mozart ook nog even mee. En een compositie van Hans genaamd “Het eind van de winter”. Kortom er zit gegarandeerd wel meer dan een stuk tussen waar je enthousiast van wordt! Geef door of je erbij wilt zijn via:  info at hansenanagela punt nl.

Zoals gebruikelijk zijn de hapjes en drankjes van ons, en vragen we een bijdrage naar eigen inzicht voor de musici.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.