2015 Loreley

We wisselen jazz en klassiek mooi af dit seizoen. Met de zomer in aantocht is het weer tijd voor jazz.

Op zondagmiddag 7 juni om 15.00 presenteren we een try-out van het theaterconcert van “Loreley”. Jazz zangeres Renske Wassink brengt met drie andere muzikanten geheel eigen repertoire ten gehore. We hebben al vaker try-outs bij ons gehad en dus kan je nu van een aantal (bijna) beroemdheden zeggen: wij zagen ze bij Hans en Angela voor het eerst!

Renske heeft al tijdens haar studie in de halve finale van de Erasmus jazzprijs gestaan en als gastsolist bij diverse bigbands opgetreden. Ze is ook een regelmatige bezoeker van onze concerten, ons vast publiek kent haar zeker. Meer informatie in de bijlage : Lorelei

Wil je erbij zijn? Geef je op door een mailtje te sturen naar info at hansenangela punt nl.

Loreley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.