2016 ‘Hier dooft het niets’ met De Andersons 27 november

Onze mooie huiskamer wordt onderdeel van een landelijk tournee! We zijn er heel trots op dat de Andersons als onderdeel van hun tournee door Nederland onze huiskamer in Bavel aandoen met hun theaterconcert. Opgeven kan als altijd met een mailtje naar info @ hansenangela.nl , wij zorgen voor de hapjes en drankjes en jullie voor een bijdrage voor de muziek. Het concert vindt plaats op 27 november en begint om 15.00, inloop vanaf 14.3o.

Hier Dooft Niets

Foto Roxanne Hellevoort

Foto Roxanne Hellevoort

De Andersons veroverden voorgaande theaterseizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit onwaarschijnlijke duo langs bijzondere locaties met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.

“Verwondering is het begin van alle wijsheid”, dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten.

De pers over voorgaande voorstellingen: “Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

Over De Andersons
Het muzikale duo De Andersons, bestaande uit Anna Ågren en Roel Dullaart, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

2016 Tango met Quinteto Connora

img_7007Op 22 mei hadden we een groots concert – letterlijk en figuurlijk. Tot nu toe was het de grootste formatie (6 personen en 1 danseres) die we hier in  Bavel hebben gehad. Er was meer publiek dan we op hadden gerekend. En muzikaal  was het een middag vol emotie.

Quinteto Connora hebben ons verwend met Artgentijnse tango in verschillende stijlen en van verschillende tijdperken. Hans heeft een nummer voor ze geschreven, ‘Milonga Aprilio’, deze kan je hier terughoren:

Voor ons was deze middag weer een bevestiging van waarom we deze huisconcerten organiseren. In deze setting is de beleving van muziek heel intens, en je maakt ook contact met de muzikanten. We gaan er dus nog even mee door :-).

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.