2015 Miss Flo & Miss See

We gaan in 2015 met een wel hele bijzondere voorstelling van start. “Hilarisch en gewoon goede muziek” aldus een eerdere bezoeker wiens oordeel we vertrouwen.

 “Miss Flo & Miss See” Voorstelling: Binnenstebuiten

Miss Flo & Miss See vormen als sopraan en pianiste een komisch klassiek duo. In deze informele voorstelling beginnen ze al tijdens het concert met de borrelpraat, wat meestal pas na het concert plaatsvind. Ze gooien de hakken uit en ware dilemma’s, frustraties en geinige anekdotes op tafel. En gezongen wordt er ook: juweeltjes van o.a. liedcomponist Hugo Wolf.

Ook zullen ze een door Hans gecomponeerde compositie genaamd “Small Song” uitvoeren.

Zondag 15 maart aanstaande z ​ijn deze twee dames te bewonderen/beluisteren in onze huiskamer. Opgeven voor het concert kan via een mailtje naar info_at_hansenangela_punt_nl

Meer interessante informatie over “Miss Flo & Miss See” is te vinden op:
www.celiapiano.weebly.com
www.florienhilgenkamp.com

_MGL9604_sm_sRGB

2014 Lodie Meijers, Daniël Mathot en Jacques Schols

Wat was dat een mooi concert op 9 november! Met Lodie Meijers (zang), haar lief Daniël Mathot (gitaar) en Jacques Schols (bas).

Lodie Meijers was actief in verschillende jazzbands en heeft met theaterfunkband Mr Moody op allerlei podia gestaan variërend van Tivoli tot en met de Parade en het Oerol festival. Daarnaast heeft ze twee all female close harmony groepen opgericht en geleid. Na haar studies aan het conservatorium van Rotterdam en het conservatorium van Den Haag heeft ze zich gestort op het lesgeven, met liefde geeft ze haar passie voor de muziek op die manier door aan anderen.

Jacques Schols speelt samen met Daniël in het Bourgondisch Combo. In de jaren zestig tot 1967 speelde hij met het kwartet van Misha Mengelberg. Daarna speelde hij vaak met drummer John Engels in een ritmesectie. Beiden speelden in het trio van Louis van Dijk. Verder speelde Schols onder meer met Piet Noordijk, Frank Giebels en Ted Brown.

Daniël Mathot speelt momenteel (naast het www.bourgondischcombo.com) in de latin jazz band Paradigm (www.paradigm-musiq.com) en de balkan beat band Kasha Nasha (www.kashanasha.com).

Als verrassing brachten ze een stuk van Hans ‘Do not go gentle into that good night’, op de beroemde tekst van Dylan Thomas. Jacques Schols verliet ons helaas met ambulance maar is inmiddels weer helemaal opgeknapt.

IMG_6831

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.