2014 ‘Red Herring’ op 15 juni

Ons laatste huisconcert van dit seizoen gaat er aan komen. En wel op zondagmiddag 15 juni om 15:00 uur (inloop vanaf 14:30).
De zomer begint op 21 juni om 12:41 uur. We hebben wederom een prachtig trio weten te strikken om ons muzikaal voor te bereiden op deze zomer. Ze hetenRed Herring . Deze groep had Angela al langer op haar verlanglijstje staan.

“Red Herring staat kniediep in de rootstraditie, maar midden in de moderne tijd. Red Herring maakt feest, vertelt muzikale verhalen over moord en overspel, doet versteld staan met virtuoos spel en intense samenzang en laat je af en toe een traantje wegpinken.” Zie voor meer informatie de folder Red Herring – infosheet (nl).

Het recept op 15 juni is als vanouds. Lekker wijntje/frisje/biertje en de fameuze kaasstengels door Angela gemaakt. En waarschijnlijk gaan we er weer wat nieuws aan toe voegen. Een glazen pot om te doneren wat je het waard vond/vindt en de geweldige relaxte sfeer natuurlijk. En bij mooi weer…. in de tuin. Geef je gauw op want bij 30-32 man zit de boel vol hebben we uit ervaring geconstateerd maar daarom is het niet minder gezellig.
Tot 15 juni!

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.